WERBE AKADEMIE am WIFI Wien - vodeća je austrijska visokoškolska ustanova za obrazovanje stručnjaka u branši tržišnih komunikacija s osamdesetogodišnjom tradicijom obrazovanja u oglašavanju. Od 1993. godine realizira stručne studije za tržišne komunikacije i grafički dizajn a od 2005. godine i elitne specijalističke stručne studije pod nazivom "Professional in Advertising" koji se realiziraju u neposrednoj suradnji s vodećim austrijskim agencijama za tržišne komunikacije.

Na desetom kongresu IAA, održanom 2006. godine u Dubaiu, studijski programi WERBE AKADEMIE označeni su "best praktice" modelom s preporukom da "najbolja praksa" izvedena iz "najboljeg od najboljega" treba biti implementirana i u drugim zemljama i na drugim tržištima.

Ugovorom o licenci iz 2004. godine WERBE AKADEMIE am WIFI Wien akreditiaro je program stručnoga studija Menadžmenta tržišnih komunikacija na Visokoj školi tržišnih komunikacija AGORA kojim se omogućava razmjena profesora i studenata i nadzor nad kvalitetom obrazovanja koji je davatelj licence ostvario u dosadašnjem dugogodišnjem radu.