demo

Pobjednici IdejaXice na DANIMA KOMUNIKACIJA

U sklopu Dana komunikacija, središnjeg nacionalnog festivala marketinških komunikacija, proglašeni su pobjednici natjecanja studentskog natjecanja IdejaXica.

Saznaj više
demo
demo demo

Upisi u prvu i drugu godinu preddiplomsk studij menadžmenta i dizajna, te na prvu godinu diplomskog studija kreativnog upravljanja u tijeku.

Što je preddiplomski studij
menadžmenta?

Tržišne komunikacije su branša u ekspanziji gdje je "generalizam" sve više na cijeni. To je sposobnost za mišljenje koje povezuje, umrežava i objedinjuje i iz kojega tek onda dolaze nova kreativna rješenja i ideje. To je jedan od glavnih ciljeva preddiplomskog studija Menadžmenta tržišnih komunikacija.


Pročitajte više...

Ciljevi preddiplomskog studija
menadžmenta

U globalnom svijetu koji je postao komunikacijska mreža s bezbrojnim čvorovima, tračnicama i isprepletenostima traži se, prije svega, "generalizam"- sposobnost za mišljenje koje povezuje, umrežava i objedinjuje, iz kojega tek onda dolaze kreativna rješenja i ideje.


Pročitajte više...

Nastavni plan
preddiplomskog studija menadžmenta

Popis kolegija po semestru i ECTS bodova.


Pročitajte više...

Diploma preddiplomskog studija
menadžmenta

Završetkom preddiplomskog stručnog studija menadžmenta tržišnih komunikacija stječe se visokoškolska izobrazba i stručni naziv:

prvostupnik/prvostupnica tržišnih komunikacija

baccalaureus/baccalaurea - bacc. oec.


Pročitajte više...

Organizacija nastave
preddiplomskog studija menadžmenta

redoviti preddiplomski studij menadžmenta - Organizacija nastave: 15 tjedana po semestru ( 4 mjeseca) – ponedjeljak – petak, na višim godinama i subotom dok se sati konzultacija ugovaraju neposredno tijekom održavanja redovite nastave.


Pročitajte više...

Studij uz rad menadžment ili dizajna

Preddiplomski studiji uz rad menadžment ili dizajna tržišnih komunikacija je poseban po tome dastudentima uz ostalo nudimo F2F nastavu s domaćim i inozemnim predavačima, konzultacije i puno praktičnog rada, znanja, vještina i iskustva o ključnim zahtjevima.


Pročitajte više...
Upisi na preddiplomski studij menadžmenta
Upisi na preddiplomski studij dizajna
Upisi na diplomski studij kreativnog upravljanja