demo

Pobjednici IdejaXice na DANIMA KOMUNIKACIJA

U sklopu Dana komunikacija, središnjeg nacionalnog festivala marketinških komunikacija, proglašeni su pobjednici natjecanja studentskog natjecanja IdejaXica.

Saznaj više
demo
demo demo

Upisi u prvu i drugu godinu preddiplomsk studij menadžmenta i dizajna, te na prvu godinu diplomskog studija kreativnog upravljanja u tijeku.

Organizacija rada i upravljanje procesima

U potrazi za «tajnom» konkurentskih prednosti najuspješnijih poduzeća najčešća su pitanja: što su konkurentske prednosti najuspješnijih poduzeća, kako se ona prilagođavaju dinamičnim promjenama na tržištu, u tehnologiji, promjenama vrijednosti u društvu, kako oblikovati organizaciju u poduzeću da bi se imao pregled cjelokupnoga proces?


Pročitajte više...

START-UP poduzetnička akademija

Start-up poduzetnička akademija je program usavršavanja za poduzetništvo  namijenjen novim poduzetnicima, da bi, praktično usmjereni, stekli nužna znanja za osnivanje i vođenje njihova poduzeća/obrta te novim "mladim" poduzetnicima sa završenom srednjom školom, završenim studentima bez ekonomskog obrazovanja ili pak studentima koji još za vrijeme studija žele steći dopunsku kvalifikaciju.


Pročitajte više...
Upisi na preddiplomski studij menadžmenta
Upisi na preddiplomski studij dizajna
Upisi na diplomski studij kreativnog upravljanja